Predstavljamo kolekcijo daril ob letu Josipa Ipavca

Podari unikatno darilo

Glasbena dela Josipa Ipavca pričajo, da je izmed vseh skladateljev iz družine Ipavcev, prav on ustvaril umetniško najbolj kakovostna dela. Izjemne melodije in harmoničnost njegovih del, pa naj so to samospevi, zborovske skladbe, balet ali opereta, dokazujejo kako izjemen umetnik, skladatelj, je bil Josip. Njegovo izjemno glasbeno nadarjenost in ustvarjalnost ponovno odkrivamo stoletje po njegovi smrti. 

Podari unikatno darilo

Delček njegove ustvarjalnosti smo ujeli v unikatnih izdelkih, ki nam prinesejo posebno pravljično doživetje v vsakdanje življenje. Možičkolada je enkratna čokolada z orehi, rozinami in kančkom ruma. Ta unikatna čokolada, ki po okusu spominja na potico, je Igriva in zapeljiva, kot je zapeljiva melodija prvega slovenskega baleta Možiček. Osrednja lika baleta in operete Princesa Vrtoglavka krasita Josipove majice. Izbiraš lahko med krojem za dame ali gospode. Posebno aromatično zgodbo lahko doživimo ob Josipovem čaju. Naj te prevzame vonj materine dušice, lipe, dobre misli, plavice, melise, ognjiča in mete. Vonj in okus čaja sta preplet Josipovega značaja, ta je bil nežen in ljubeč, pa tudi strasten in ognjen.

Kako do izdelkov?

Izdelki so že na voljo na Turistično informativnem centru Šentjur.

TIC Šentjur ima prostore v ulici skladateljev Ipavcev 17 v Šentjurju. Odprt je od ponedeljka do petka, od 9.00 do 16.00 ure.

Naročila sprejemamo na 03 749 25 23 ali tic@turizem-sentjur.com  

GPS koordinate

Zemljepisna širina: 46.222309414684° Zemljepisna dolžina: 15.397633472801°
SHIFT + A