Pustolovščina Kozjansko

Soba pobega in igre misij na prostem

Pustolovščina Kozjansko je mešanica iger sobe pobega (escape room-ov) in iger misij na prostem. Igre so namenjene skupinam, ki imajo najmanj 2 in največ 6 igralcev. Z združenimi močmi se lotite reševanja ugank in izzivov. Iščite namige, odklepajte nove naloge in se prebijte do cilja izbrane pustolovščine.

Za še večjo zabavo in malo adrenalina poskrbi omejen čas za reševanje številnih preprek, iskanje sledi, namigov in razvozlavanje šifer. Rezerviraj termin in se z družino, prijatelji ali sodelavci odpravi na Pustolovščino Kozjansko!

Komu je Pustolovščina Kozjansko namenjena?

Skupinske igre so namenjene družinam, prijateljem in tudi manjšim skupinam sodelavcev, ki želijo aktivno preživeti prosti čas, se bolje povezati in izboljšati ter utrditi pozitivne medsebojne odnose.

Kje potekajo igre?

Nahajamo se pod čudovitim in skrivnostnim hribom Žusem v občini Šentjur, na pol poti med Podčetrkom in Slivniškim jezerom na Kozjanskem. Dobro uro vožnje od Ljubljane oz. slabo uro od Maribora in približno 15 minut od Podčetrtka in Šentjurja.

Kako rezerviram pustolovščino?

Pustolovščino rezerviraš na spletni strani ali preko telefona ali e-pošte vsaj 24 ur pred želenim terminom.
Rezervacija je mogoča samo, če je želeni termin prost.

Ali je potrebno znanje o temi izbrane pustolovščine?

Vse kar potrebuješ ti in člani tvoje skupine je, da zaupate vase in v svoje sposobnosti. Izzivi in uganke so logične ali pa od igralcev zahtevajo splošno razgledanost oz. sposobnost povezovanja različnih namigov.

Otroci, ki sodelujejo morajo znati brati, pisati in računati. Najnižja starost za sodelujoče otroke je dopolnjenih 10 let.

Ali so pustolovščine samo v slovenščini?

Pustolovščine smo pripravili v slovenščini in angleščini.

Več informacij:
Pustolovščina Kozjansko, 360 peskovnik Vid Slana s.p.
068 680 653 ali 360peskovnik@gmail.com

GPS koordinate

Zemljepisna širina: 46.152642412409° Zemljepisna dolžina: 15.484081069351°
SHIFT + A