Rajski otok

Delovni čas: po predhodnem dogovoru

Rajski otok deluje na osnovi družinskega podjetja, z več kot dvajsetletno tradicijo in izkušnjami s področja gostinstva. Stoji na edinstveni lokaciji, na otočku sredi ribnika, do katerega vodi pokriti leseni most. 

Na Rajskem otoku lahko priredite zabavo, praznujete poroko, obletnico, rojstni dan, zaključek leta, krst, birmo in še kaj. Na voljo dva prostora, pri čemer večji sprejme 65, manjši pa 35 oseb. Oba prostora sta med seboj povezana. Njihova posebnost je t. i. »drseče kosilo ali večerja« postreženo na vodni gladini jezera (na enem izmed pomolov).

Na otoku se lahko tudi poročite. Rajski otok zaradi svoje edinstvene lokacije ponuja možnost tako vintage kot zelo elegantnega stila poroke. Ambient, izbiro barve, dekoracije in okolice v celoti prilagodijo vašim željam. Ker vedo, da je poročni dan eden izmed najpomembnejših dni v vašem življenju, pripravi dogodka posvetijo zelo veliko pozornosti. Mladoporočencema na dan poroke podarijo tudi bivanje v poročni hiški v Glamping Rajska vas (ob Rajskem otoku).

Poleg praznovanj pa lahko po predhodnem dogovoru za vas organizirajo tudi vodene pohode po okoliških poteh (Partizanska bolnica Zima, cerkev sv. Rozalije….), družabne igre,  možnost ribolova ali ribiških tekmovanj. 

Informacije:
Mobilni telefon: Damjan +386 41 612 477, Kristina +386 31 345 195
E-pošta: info@rajskiotok.si  
Spletna stran: www.rajskiotok.si

GPS koordinate

Zemljepisna širina: 46.2388322° Zemljepisna dolžina: 15.3519543°
SHIFT + A