Decembrska prešerna kreativnost

Pošlji nam svoje umetniško delo in sodeluj v žrebanju za paket Šentjurskih prazničnih dobrot!

Na ta veseli dan kulture, ki ga obeležujemo 3. decembra se spominjamo rojstva slovenskega pesnika Franceta Prešerna. Vrata naših šentjurskih muzejskih zbirk so na ta dan prvič od leta 2000 zaprta. Letošnje leto žal naših muzejskih zbirk ne morete obiskati, jih pa lahko doživljamo drugače.

Ustvarjaj na temo šentjurske dediščine in sodeluj v žrebu za paket Šentjurskih prazničnih dobrot!
Vabimo tebe in tvoje bližnje, da se spomnite obiska katere od naših muzejskih zbirk (Muzej Ipavčeva hiša, Muzej Južne železnice, Muzejska zbirka Rifnik in njegovi zakladi, Spominska soba New Swing Quarteta - Pesem Južne železnice) jo podoživite, morda oživite kakšen lik, osebo, razstavni predmet ali zgodbo.

Bodite kreativni in na temo šentjurske kulturne dediščine prešerno ustvarjalni. Pošljite nam svoje pesmi, zgodbe, ilustracije, slike, fotografije, videe, skladbe, skulpture… in sodelujte v žrebanju za paket Šentjurskih prazničnih dobrot.
 

Kdo lahko sodeluje?
Sodeluje lahko vsak, naš poziv in sodelovanje v žrebanju nima starostne ali druge omejitve. Pomembno je, da je umetniško delo, ki ga pošlješ tvoje avtorsko delo.

Kako lahko sodeluješ?
Svoje delo ali dela z imenom in priimkom ter naslovom dela in kontaktnimi podatki (e-mail in telefonska številka) pošlji po navadni pošti na naslov Razvojna agencija Kozjansko, Ulica skladateljev Ipavcev 17, 3230 Šentjur ali po elektronski pošti na info@ra-kozjansko.si.

S sodelovanjem v našem pozivu soglašaš, da prispela dela objavimo na naših spletnih straneh in družbenih omrežjih..

Žreb
Z vsakim poslanim delom sodeluješ v žrebu za darilni paket Šentjurskih prazničnih dobrot. Prevzemno mesto darilnega paketa je TIC Šentjur. Nagrajenca bomo objavili na naših družbenih omrežjih in ga obvestili po telefonu oziroma elektronski pošti.

Žrebanja bodo:

  • 9. decembra
  • 16. decembra
  • 23. decembra
  • 30. decembra

Skupaj si naredimo december prešeren in ustvarjalen!

Več informacij:
Razvojna agencija Kozjansko
03 747 13 07 ali info@ra-kozjansko.si

GPS koordinate

Zemljepisna širina: 46.22229828037° Zemljepisna dolžina: 15.397665659309°
SHIFT + A