Lov na zaklad na Rifniku

Brezplačno doživetje za družine z otroki

Odkrivanje Rifnika je lahko pravo doživetje. Družine z otroki, starimi od 4 do 11 let, vabimo da se podate na lov na zaklad. Prelevite se v pustolovce in se lotite iskanja zaklada. Vaš cilj je, da rešite vse izzive in naloge, in odkrili boste skrivnost, ki jo je skrila prazgodovinska deklica Firi.

O lovu na zaklad
Lov na zaklad je kratek, traja okoli 20 minut in brezplačen. Začne se pri obzidju naselbine in vas popelje skozi večji del arheološkega parka. Deluje preko brezplačne aplikacije ActionBound, ki si jo naložite na telefon, nato poslikate kodo ali v iskalnik vpišete besedo Rifnik in lov se lahko začne.

Iščite namige, odgovarjajte na vprašanja ali rešujte naloge, ki vam jih aplikacija zastavlja. S to aktivnostjo se lahko poveže celotna družina, saj lahko čisto vsak prispeva pri iskanju namigov in razvozlavanju izzivov.

Ne veste ničesar o Rifniku?
Brez skrbi, predznanje je odveč, saj naloge in izzive rešujete s pomočjo namigov, timskega dela in napenjanja možgančkov. Če pa se zmotite, vam aplikacija ponudi dodatne namige, da lažje rešite nalogo.

Ko rešite vse naloge in opravite vse izzive ter tako odkrijete skrivnost. Najmlajše člane odprave čaka majhen spomin na to pustolovščino.

Več informacij:
TIC Šentjur
03 749 25 23
tic@turizem-sentjur.com

GPS koordinate

Zemljepisna širina: 46.19830969821° Zemljepisna dolžina: 15.406855344772°
SHIFT + A