Počitniška hiša Maja v naravi

V osrčju neokrnjene narave na Kozjanskem

V osrčju neokrnjene narave na Kozjanskem, natančneje na Planini pri Sevnici, se nahaja vas Prapretno (628 m), kjer vam ponujamo nastanitev v sodobni počitniški hiši Maja v naravi.

Počitniška hiša Maja v naravi (bivalni prostor 55 m2) ponuja zakonsko posteljo, enoposteljno in otroško ležišče v mansardi. V pritličju je kuhinja, kopalnica, wc, jedilnica, ter dnevni prostor, ki je tudi primeren kot ležišče (2 osebi). Ima veliko pokrito teraso, kjer si lahko ob lepem vremenu ali pa tudi ob čudoviti zimski idili privoščite kavico ali čaj, branje dobre knjige ali pa samo dihate sveži zrak.

Na voljo vam je tudi letna kuhinja, kjer je možna peka na žaru.

Kot dodatno ponudbo pa si lahko v ločenem objektu privoščite savno( infrardečo , finsko ) in poležite na ležalnikih.

Če ste ljubitelj narave, vam toplo priporočamo oddih v tej res čudoviti počitniški hiši. Tu se lahko odpočijete od vsakodnevnega vrveža. Če pa želite, pa imate v bližini na voljo kar nekaj pohodniških točk za krajše ali daljše sprehode. V poletnem času pa opazujete živali, ki se pasejo na travnikih. Otroci pa lahko pomagajo na domači kmetiji pri hranjenju živali. Prav tako pa lahko kolesarite po razgibanih poteh. V bližini so tudi Thermana Laško, Terme Olimia in letni bazen v Sevnici. Ljubitelje ribolova vabi Slivniško jezero.

Nastanitev:
4 + 2 dodatni ležišči
TV
Brezplačen Wi-Fi
Klima
Zunanja letna kuhinja z žarom
Ločen prostor s savno in ležalniki
Brezplačni parkirni prostor

Doplačilo:
Uporaba savne

Spletne rezervacije:
Airbnb: https://air.tl/uXFoMcCg

Informacije:
Gračner Maja
031 885 195
gramaja1982@gmail.com

GPS koordinate

Zemljepisna širina: 46.08414846452° Zemljepisna dolžina: 15.377887050033°
SHIFT + A