Holidays Draga

Lesena hiša na podeželju nudi navdih lepote narave in miru

Na obrobju Kozjanskega parka, v objemu narave, neokrnjenih gričev, z vonjem po gozdu in travniških rastlinah, se nahaja brunarica Draga, ki vabi, da v krogu družine ali prijateljev poiščete oddih in napolnite baterije, ki jih ob današnjem hitrem tempu življenja hitro praznimo. Prebudili se boste v sveže sončno jutro ob petju ptic in s pogledom na okoliške hribe, na katerih preprosti ljudje gojijo žlahtno kapljico, katero boste okusili tudi ob obisku pri nas.

Zagotavljamo vam mir in zasebnost, ki v sodobnem svetu postajata vse bolj iskani družbeni normi. Sprostitve in udobja vam zagotovo ne bo manjkalo. Brunarica z okolico obsega približno 500 m2, na katerih se nahajajo bazen z ležalniki, travnate ter tlakovane površine, ki so namenjene dnevnim aktivnostim (kopanje, košarka, namizni tenis, gugalnica za otroke ...). V kolikor pa si želite kolesarjenja, pohodništva ali samo sprehodov, vam je v neposredni okolici na voljo neokrnjena narava s travniki in gozdnimi potmi, ki se vijejo skozi Kozjansko hribovje.

Brunarica ima 2 spalnici, ki se nahajata v zgornjem nadstropju, v pritličju se nahaja kopalnica (tuš, pralni stroj, sušilnik za lase). V pritličju je popolnoma opremljena kuhinja (hladilnik, pečica, plinsko-električna kuhalna plošča, mikrovalovka, opekač za toast) z jedilnico ter dnevni prostor s kotno sedežno garnituro in veliko televizijo. Iz dnevnega prostora je izhod na veliko pokrito teraso z ležalniki, mizo in klopmi ter plinskim žarom, ki ima tudi gorilnik za kuhanje. Brunarica je opremljena tudi z brezžičnim internetom.
Vsakega gosta ob prihodu čaka manjše presenečenje iz lokalne kulinarike.

Najemi brunarico:
Število sob: 2
Število ležišč: 2+1+1

Dodatna ponudba:
Brezplačno pokrito parkirišče
Velik balkon
Velika pokrita terasa
Ograjeno zemljišče
Optični internet + brezplačen WIFI
Zunanji bazen
Koš za igranje košarke
Namizni tenis
Gugalnica za otroke
Plinski žar z dodatnim gorilnikom za kuhanje
Pralni stroj
Pomivalni stroj

Spletna rezervacija:
Airbnb: http://airbnb.si/h/holidaysdraga

Informacije:
Holidays Draga
Bukovje pri Slivnici 8A
3263 Gorica pri Slivnici

Danica Mastnak Strašek
00386 70 554 364
holidaysdraga@gmail.com

GPS koordinate

Zemljepisna širina: 46.166457302576° Zemljepisna dolžina: 15.448236028076°
SHIFT + A